Oplever du fejl? Send os en e-mail

Stillingsopslag – Højskolelærer til vandsport

Puliceret af Carsten Petersen | D. 14. november 2019 | I

Er du højskolelærer – eller vil du gerne være det?

Ser du dig selv som en dygtig, social, glad og engageret ildsjæl og underviser – og brænder du samtidig for højskolelivet sammen med et dynamisk team i et internationalt miljø, hvor dannelse, frisind og disciplineret træning er i højsædet – Så er det dig, vi skal bruge.

Du må gerne have højskole– eller efterskoleerfaring; men det er absolut ikke påkrævet. Derimod er glæde, energi og iværksætterlyst en forudsætning. Du må meget gerne nævne dit netværk inden for vandsport i ansøgningen. Herudover må du gerne have erfaringer som leder for grupperejser på ture med vandsport som fokus.

Om Bosei:
Skolen ligger i naturskønne omgivelser ved Præstø og har japanske rødder. Navnet Bosei betyder ’stræbe efter stjernerne’. Det vil vi leve op til og håber også, du kan se dig selv som del af et team, der åbent og helhjertet strækker sig rigtig langt for at give elever og lærere en uforglemmelig tid på Idrætshøjskolen Bosei.

Her kan du skabe verdens fedeste job! Som idrætshøjskole har vi rammerne – Du udfylder dem! En netop offentliggjort rapport fra Dansk Idrætsforbund om outdooridræt viser, at de bedste rammer for at dyrke vandsport findes her i Vordingborg Kommune.

Vi tilbyder:

Idrætshøjskolen Bosei søger en underviser fra den 1. april 2020 i en deltidsstilling i 15-20 timer om ugen, fordelt på undervisning og generelt højskolearbejde som vagter og pædagogisk planlagt samvær. Her er store muligheder for faglige udfordringer og personlig udvikling, stor grad af indflydelse på eget arbejde og indflydelse på skolens daglige drift. Du får ligeledes mulighed for at leve og bo på skolen.

Vi forventer:

  • At du er en god formidler
  • At du kan undervise i havkajak (EPP instruktør, niveau 2)
  • At du kan undervise i flere af følgende vandsportsgrene: kitesurfing, windsurfing, kano, SUP og måske flere former for vandsport
  • At du kan planlægge og gennemføre rejser i Danmark og udlandet med vandsport som fokus.
  • At du evt. kan undervise i sejlads
  • At du er udadvendt, selvstændig og initiativrig
  • At du tænker sikkerhed og konsekvenser ind i alle beslutninger
  • At du kan indgå i højskolearbejdet, planlægge et naturligt samvær med elever, samt indgå i skolens vagtplan

Har du undervisningskompetencer eller en passion inden for andre fag må du meget gerne tilføje disse i din ansøgning.

Er du interesseret i jobbet eller har du lyst til at høre mere om det, skal du være velkommen til at kontakte skolens forstander Kenneth Retslov på skolens hovednummer 55909090, eller på mobil 30262272.

Ansøgningsfrist den 20. december 2019. Ansøgning sendes til Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø eller på e-mail: kenneth@bosei.dk

Ansættelsessamtaler vil finde sted i januar 2020.

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

Vi tilbyder en højskolesnak, hvor du telefonisk eller ved fremmøde kan høre om dine muligheder under opholdet og få svar på spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Højskolesnakken er dog helt uforpligtende.

Book din personlige højskolesnak lige her. Vi glæder os til at tale med dig!

Book en højskolesnak Tilmeld dig et ophold