Oplever du fejl? Send os en e-mail

Ta’ på højskole til august ’24

Puliceret af Carsten Petersen | D. 6. marts 2024 | I

Giv dig selv et boost med 19 uger på idrætshøjskole. Bliv klar til din videreuddannelse eller brug frirummet til at få nye impulser. Forny din fysiske form og styrk dine sociale relationer i et nyt fællesskab. Kom med på kulturrejsen til Japan, oplev K-pop og esport i Sydkorea eller ta’ med på den nye skirejse til Japan og oplev den bedste puddersne.

Få dit livs oplevelse – Tilmeld nu

Idrætshøjskolen Bosei giver dig mulighed for et intenst højskoleforløb på hele 19 uger i efteråret 2024. Du starter søndag d. 11. august 2024 og sammensætter selv dit skema mellem temaerne Health & FitnessPolitiOutdoor/friluftslivKampsportVandsportBoldspilJapansk, Koreansk eller Esport.

Kort sagt masser af muligheder for at træne og komme i super fysisk og mental form eller skamdyrke din passion for japansk eller koreansk sprog og kultur!

Boost dig selv endnu mere på Bosei – hvis du vil!?

Bliv certificeret i havkajak, klatring eller mountainbike under dit højskoleophold. Du kan blive gamemaster, fitnessinstruktør eller bassinlivredder. Lige til at smide på c.v.’et bagefter! Men kun hvis du selv vil. Du kan også bruge dit højskoleophold på Idrætshøjskolen Bosei i en eventuel kvote 2 ansøgning!

MEN – ja der er et men! Flere har allerede signet up til netop dette semester og vi har et begrænset antal pladser. Så vent ikke for længe med din tilmelding. Du er også velkommen til at booke en rundvisning først, hvis du har brug for en snak om dine muligheder på Idrætshøjskolen Bosei. Eller ring/sms til PR-ninjaen Carsten på 25403187 med det samme!

Pris:

Højskoleopholdet i 19 uger med indkvartering i 2 personers værelse, al undervisning, fuld forplejning og fri wifi: kr.: 1.675,- pr. uge (2023 priser)

Tilmeldingsgebyr: kr.: 1.000,-

Materialegebyr: kr.: 1.000,-

Rejserne betales særskilt og eventuelle udgifter til instruktørkurser betales særskilt.

Vi har selvfølgelig flere rejsetilbud!

Udover de altid spændende rejser i efteråret til Japan og Sydkorea, så tilbyder vi også en kombineret ski- & kulturrejse til Japan. Vores undervisere har stort lokalkendskab på alle destinationer. Hvis ikkedu ønsker at rejse, så giver vi dig nogle anderledes spændende dage på idrætshøjskolen, hvor du både får tid til at komme helt ned i gear; men også prøve at udfordre dig selv på nye måder.

Flyt dine egne grænser og nå nye højder for din psykiske formåen. Der er fuld fart på fra morgen til aften, og du kommer helt sikkert hjem med nogle uforglemmelige oplevelser sammen med dine højskolevenner.

Få dit livs oplevelse – Tilmeld nu

Andre har valgt Idrætshøjskolen Bosei fordi:

Oplev sensommeren og det smukke efterår på højskolen

– udendørs i skoven, omkring bålet, på calisthenicsbanen eller i svømmehallen med panorama view til naturen. Ud over fagene er der mange andre oplevelser.

  • Aktive sports- og kulturejser for alle elever
  • Familiedag, Gæsteweekend og Festival med elevforeningen for tidligere Bosei elever
  • Idrætsstævne for alle idrætshøjskolerne
  • Arrangementer i weekends, underholdende højskoleaftener og hyggelige morgensamlinger

Vi lover dig et uforglemmeligt højskoleophold med enten masser af idræt eller japansk/koreansk sprog – eller en kombi! Vi garanterer dig ny energi, oplevelser, sammenhold og hygge samt ømme muskler, hjernegymnastik, gode grin, sved, adrenalin, inspirerende inputs, rejser og venner for livet. Rammerne for opholdet er sat, så det kan blive en lege- og øveplads for livet, hvor du har rig mulighed for at prøve dig af og blive klogere på dig selv, på andre og på dine fag.

 

Få dit livs oplevelse – Tilmeld nu

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter, de smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst 'live'. Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Se dine muligheder, få svar på dine spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Rundvisningen er dog helt uforpligtende og vi betaler selvfølgelig gerne dine udgifter til transport.

Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold