Idrætshøjskole på Bosei - velkommen! Oplever du fejl? Send os en e-mail

Ta’ på højskole i efteråret

Puliceret af Carsten Petersen | D. 15. marts 2019 | I

Giv dig selv et boost med 19 uger på idrætshøjskole. Bliv klar til din videreuddannelse eller brug frirummet til at få nye impulser. Forny din fysiske form og styrk dine sociale relationer. Kom med på sportsrejsen til Californien, kulturrejsen til Japan eller ta’ med på Interrail gennem Europa. Book nu – der er begrænsede pladser.

Idrætshøjskolen Bosei giver dig mulighed for et intenst højskoleforløb på blot 19 uger. Du starter onsdag d. 7 august og kan vælge blandt Health & FitnessOutdoor/friluftslivKampsport, Japansk, Koreansk, Esport eller vores helt nye Politi-linje!

Kort sagt masser af muligheder for at træne og komme i super fysisk og mental form!

Rejs med Idrætshøjskolen Bosei til Californien og Blizzcon

Vi tilbyder selvfølgelig flere rejsetilbud! Vores helt nye tilbud er rejsen til Californien, hvor der en mulighed for klatring, trekking, fitness, mountainbiking og meget mere – samt et besøg på Blizzcon – verdens største esportsmesse. Du kan også prøve vores nye skirejse til Hemsedal i Norge.

Flyt dine egne grænser og nå nye højder for din psykiske formåen. Der er fuld fart på fra morgen til aften, og du kommer helt sikkert hjem med nogle uforglemmelige oplevelser sammen med dine højskolevenner.

Du kan booste dig selv endnu mere på Bosei! Bliv certificeret i havkajak, klatring eller mountainbike under dit højskoleophold. Du kan blive fitnessinstruktør eller esportstræner. Lige til at smide på c.v.’et bagefter!

MEN – ja der er et men! Vi har et begrænset antal pladser til dette hold. Så vent ikke for længe med din tilmelding. Du er også velkommen til at booke en rundvisning først, hvis du har brug for en snak om dine muligheder på Idrætshøjskolen Bosei.

Pris:

Højskoleopholdet i 19 uger med al undervisning, mad, fri wifi: kr.: 1540,- pr. uge

Tilmeldingsgebyr: kr.: 1.000,-

Materialegebyr: kr.: 1.000,-

Rejserne betales særskilt.

Oplev sensommeren på højskolen – udendørs i skoven, omkring bålet, på calesthenicsbanen eller i svømmehallen med panorama view til naturen. Ud over fagene er der mange andre oplevelser.

Vi lover dig et uforglemmeligt højskoleophold med masser af idræt og/eller asiatisk sprog energi, oplevelser, sammenhold og hygge. Og garanterer dig  ømme muskler, gode grin, sved, adrenalin, inspirerende inputs, rejser samt venner for livet. Rammerne for opholdet er sat, så det kan blive en lege- og øveplads for livet, hvor du har rig mulighed for at prøve dig af og blive klogere på dig selv, på andre og på dine fag.

Dansk Idrætshøjskole. Med et japansk tvist.

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold