Oplever du fejl? Send os en e-mail

Ta’ på højskole til august

Puliceret af Carsten Petersen | D. 10. januar 2020 | I

Giv dig selv et boost med 19 uger på idrætshøjskole. Bliv klar til din videreuddannelse eller brug frirummet til at få nye impulser. Forny din fysiske form og styrk dine sociale relationer i et nyt fællesskab. Kom med på sports- & kulturrejsen til Japan, oplev esport og natursport i Californien eller ta’ med vores el-bil rundt i Nord-Europa på vores klimavenlige rejse. Der er også en skirejse i Norge!

Få dit livs oplevelse – Book nu

Idrætshøjskolen Bosei giver dig mulighed for et intenst højskoleforløb på blot 19 uger i det kommende forår. Du starter søndag d. 9. august 2020 og sammensætter selv dit skema mellem linjefagene Health & Fitness, Politi, Outdoor/friluftslivKampsportJapanskKoreansk, eller Esport samt vores mange forskellige valgfag!

Kort sagt masser af muligheder for at træne og komme i super fysisk og mental form eller skamdyrke din passion for japansk eller koreansk sprog og kultur!

Boost dig selv endnu mere på Bosei – hvis du vil!?

Bliv certificeret i havkajak, klatring eller mountainbike under dit højskoleophold. Du kan blive fitnessinstruktør, bassinlivredder eller esportstræner. Lige til at smide på c.v.’et bagefter! Men kun hvis du selv vil.

MEN – ja der er et men! Mange har allerede signet up til dette semester. Vi har et begrænset antal pladser tilbage. Så vent ikke for længe med din tilmelding. Du er også velkommen til at booke en rundvisning først, hvis du har brug for en snak om dine muligheder på Idrætshøjskolen Bosei. Eller ring til højskolen på 55 90 90 90 90 med det samme!

Pris:

Højskoleopholdet i 19 uger med al undervisning, mad, fri wifi: kr.: 1540,- pr. uge

Tilmeldingsgebyr: kr.: 1.000,-

Materialegebyr: kr.: 1.000,-

Rejserne betales særskilt.

Vi har selvfølgelig flere rejsetilbud!

Udover de altid spændende rejser i efteråret til Japan og Californien, hvor vores undervisere har stort lokalkendskab, så tilbyder vi selvfølgelig også mere klimavenlig tur – nemlig en aktiv klimarejse rundt i Nord-Europa, hvor der en mulighed for at møde andre højskoler, træne, opleve kulturen på helt tæt hold gennem en unik oplevelse for livet..

Flyt dine egne grænser og nå nye højder for din psykiske formåen. Der er fuld fart på fra morgen til aften, og du kommer helt sikkert hjem med nogle uforglemmelige oplevelser sammen med dine højskolevenner.

Få dit livs oplevelse – Book nu

Andre har valgt Idrætshøjskolen Bosei fordi:

Oplev sensommeren og det smukke efterår på højskolen

– udendørs i skoven, omkring bålet, på calesthenicsbanen eller i svømmehallen med panorama view til naturen. Ud over fagene er der mange andre oplevelser.

  • Aktive sports- og kulturejser for alle elever
  • Familiedag, Gæsteweekend og Festival med elevforeningen for tidligere Bosei elever
  • Idrætsstævne for alle idrætshøjskolerne
  • Arrangementer i weekends og underholdende højskoleaftener

Vi lover dig et uforglemmeligt højskoleophold med masser af idræt og/eller asiatisk sprog energi, oplevelser, sammenhold og hygge. Og garanterer dig ømme muskler, hjernegymnastik, gode grin, sved, adrenalin, inspirerende inputs, rejser samt venner for livet. Rammerne for opholdet er sat, så det kan blive en lege- og øveplads for livet, hvor du har rig mulighed for at prøve dig af og blive klogere på dig selv, på andre og på dine fag.

Få dit livs oplevelse – Book nu

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

Besøg Bosei, og mærk stemningen!

Bosei skal opleves: De indbydende lokaler, overraskende rum, lækre sportsfaciliteter,
smukke omgivelser og den helt særlige stemning opleves bare bedst “live”.

Vi vil derfor gerne invitere dig på besøg til en rundvisning og en lækker frokost.

Rundvisningen er helt uforpligtende, og vi betaler selvfølgelig dine udgifter til transport. 
Start din rundvisning lige her. Vi glæder os til at møde dig!

Book en rundvisning Tilmeld dig et ophold