Oplever du fejl? Send os en e-mail

Ta’ på højskole til januar

Puliceret af Carsten Petersen | D. 16. september 2019 | I

Giv dig selv et boost med 24 uger på idrætshøjskole. Bliv klar til din videreuddannelse eller brug frirummet til at få nye impulser. Forny din fysiske form og styrk dine sociale relationer i et nyt fællesskab. Kom med på sports- & kulturrejsen til Japan, oplev K-pop og esport i Korea eller ta’ med til Sportsparadiset Cesky Raj på vores klimavenlige rejse. Der er også en skirejse til Østrig!

Få dit livs oplevelse – Book nu

Idrætshøjskolen Bosei giver dig mulighed for et intenst højskoleforløb på blot 24 uger i det kommende forår. Du starter søndag d. 5. januar 2020 og sammensætter selv dit skema mellem linjefagene Health & Fitness, Politi, Outdoor/friluftslivKampsportJapanskKoreansk, eller Esport samt vores mange forskellige valgfag!

Kort sagt masser af muligheder for at træne og komme i super fysisk og mental form eller skamdyrke din passion for japansk eller koreansk sprog og kultur!

Boost dig selv endnu mere på Bosei – hvis du vil!?

Bliv certificeret i havkajak, klatring eller mountainbike under dit højskoleophold. Du kan blive fitnessinstruktør, bassinlivredder eller esportstræner. Lige til at smide på c.v.’et bagefter! Men kun hvis du selv vil.

MEN – ja der er et men! Mange har allerede signet up til dette semester. Vi har et begrænset antal pladser tilbage. Så vent ikke for længe med din tilmelding. Du er også velkommen til at booke en rundvisning først, hvis du har brug for en snak om dine muligheder på Idrætshøjskolen Bosei. Eller ring/sms til PR-ninjaen Carsten på 25403187 med det samme!

Pris:

Højskoleopholdet i 24 uger med al undervisning, mad, fri wifi: kr.: 1540,- pr. uge

Tilmeldingsgebyr: kr.: 1.000,-

Materialegebyr: kr.: 1.000,-

Rejserne betales særskilt.

Vi har selvfølgelig flere rejsetilbud!

Udover de altid spændende rejser til Japan og Korea, hvor vores undervisere har stort lokalkendskab, så tilbyder vi selvfølgelig også mere klimavenlig tur – nemlig en aktiv sportsrejse til det naturskønne paradis Cesky Raj, hvor der en mulighed for klatring, trekking, overnatning i bjergene, rafting på Jizera floden, mountainbiking, natorienteringsløb, rapelling, cave and rope expedition, bueskydning og meget mere.

Flyt dine egne grænser og nå nye højder for din psykiske formåen. Der er fuld fart på fra morgen til aften, og du kommer helt sikkert hjem med nogle uforglemmelige oplevelser sammen med dine højskolevenner.

Få dit livs oplevelse – Book nu

Andre har valgt Idrætshøjskolen Bosei fordi:

Oplev foråret og sommeren på højskolen

– udendørs i skoven, omkring bålet, på calesthenicsbanen eller i svømmehallen med panorama view til naturen. Ud over fagene er der mange andre oplevelser.

  • Aktive sports- og kulturejser for alle elever
  • Familiedag, Gæsteweekend og Festival med elevforeningen for tidligere Bosei elever
  • Idrætsstævne for alle idrætshøjskolerne
  • Arrangementer i weekends og underholdende højskoleaftener

Vi lover dig et uforglemmeligt højskoleophold med masser af idræt og/eller asiatisk sprog energi, oplevelser, sammenhold og hygge. Og garanterer dig ømme muskler, hjernegymnastik, gode grin, sved, adrenalin, inspirerende inputs, rejser samt venner for livet. Rammerne for opholdet er sat, så det kan blive en lege- og øveplads for livet, hvor du har rig mulighed for at prøve dig af og blive klogere på dig selv, på andre og på dine fag.

Få dit livs oplevelse – Book nu

Dansk idrætshøjskole. Med et japansk twist.

Vi tilbyder en højskolesnak, hvor du telefonisk eller ved fremmøde kan høre om dine muligheder under opholdet og få svar på spørgsmål - og ikke mindst mulighed for at sikre DIN plads på et af de kommende semestre.

Højskolesnakken er dog helt uforpligtende.

Book din personlige højskolesnak lige her. Vi glæder os til at tale med dig!

Book en højskolesnak Tilmeld dig et ophold